Gulvsliping

Sliping av parkett og heltregulv

Sliping av parkett og heltregulv

Jeg har lang erfaring mot både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Jeg er tilpasningsdyktig med hensyn til tid og kapasitet og er meget løsningsorienterte i forhold til oppdragets kompleksitet.

Dine gulv er produsert for å kunne vedlikeholdes eller innfarges og behandles etter ditt ønske. Vanlig standard parkett leveres med et slipe sjikt som gjør at jeg kan slipe gulvene opptil tre ganger før de må byttes!

Nesten alle gulv kan slipes og bli bedre enn nye, de aller fleste gulv produseres med minimum 3mm slipe sjikt som gir meg mulighet til å slipe gulvene opptil tre gang, med andre ord, om gulvene dine har blitt gule eller er gamle og slitte, er det ikke alltid nødvendig å investere i nytt gulv.

Jeg har lang erfaring med hvilken produkter som passer best til de forskjellige treverkene som brukes i de norske hjem. Jeg har valgt oss ut en produktrekke av høy kvalitet som også er miljøvennlige og beregnet for nordiske forhold, men har du spesielle ønsker om spesifikke produkter er jeg tilpassingsdyktige og fleksible.

Sliping og behandling av gulv kan gjøres på flere forskjellige måter, men består av tre prosesser, sliping, innfargning og behandling. Innfargningen kan gjøres ved å lakkere med hvitpigmentert lakk til man oppnår ønsket farge, eller ved å olje med ønsket innfargning og deretter lakkere tre strøk, eller ved å innfarge med behandlings olje i to strøk.

Jeg påfører alltid minimum tre strøk med lakk eller to strøk med oljebehandling om ikke annet er ønskelig fra kundens side.

Alle maskiner jeg bruker er tilkoblet spessial støvsugere med HEPA filter, dette gjør at slipeprosessen og arbeidene er bortimot helt støvfrie og du slipper vaske ned huset etter jeg har vært hos dere.