I Stavanger var jeg for å slipe et større kontorbygg.

 I et større kontorbygg i Stavanger fikk jeg tilliten til å slipe totalt 1000m2 med gulvflate pluss ca 80 trappetrinn.

Tilgjengelighet til eget bygg er alltid viktig for mine kunder, og det å stenge av et kontorbygg utløser en stor økonomisk byrde for eier av en kontorbygning med tanke på tapt tilgjengelighet for dennes leietakere. Jeg prøver derfor alltid å finne løsninger som reduserer behovet for å stenge av et bygg når det skal foretas en renovering

Jeg satte derfor opp utførelsen av fornyingen på disse gulvene til en langhelg da bygget uansett ville stå tomt for brukere.

Jeg anbefalte derfor min absolutt sterkeste gulvlakk til disse gulvene, grunnet kunde ønsket mindre vedlikeholdsintervaller enn det en hardvoksolje ville medføre.

Gulvene på dette prosjektet ble etter sliping behandlet med en hvitgrunning for å skape et lysere gulv og et «ubehandlet» visuelt uttrykk etter lakking. Jeg brukte et strøk med Bona White, før jeg påførte to strøk med Bona Traffic HD.

Selve slipingen ble selvsagt her valgt utført med støvfritt utstyr som jeg er forholdsvis alene om å ha i dette markedet. Der alle maskiner er topp moderne og tilkoblet spesial støvsugere med dobbelt HEPA filter.

Jeg var her så heldig å ha med meg min sønn Sebastian på denne jobben, uvurderlig og veldig god hjelp.

Jeg er oppriktig stolt og takknemlig for at mine kunder benytter mine tjenester gjentagende og veldig stolt av alle de gode og fine tilbakemeldinger jeg får av kunder både her på nettsiden samt i mine sosiale medier på Facebook, Instagram og Snapchat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...